In de actualiteit

Supporters Juventus eren slachtoffers Heizeldrama

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De supporters van Juventus brachten vandaag een schitterend eerbetoon aan de 39 dodelijke slachtoffers van het Heizeldrama. De ramp die plaatsvond voor de finale van de Europacup 1 tussen Liverpool en Juventus is één van de grootste dieptepunten in de geschiedenis van de voetballerij. De wedstrijd die gek genoeg nog doorgang vond ook werd gewonnen door de Italianen dankzij een penalty van UEFA-baas Michel Platini, die ondanks de tragedie toch erg blij was met het winnende doelpunt.

Juventus Napoli

Juventus Napoli 4

Juventus NApoli 3

Juventus Napoli 2

(foto’s via Insidefoto / Pro Shots)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  Het Heizeldrama, wanneer voetbal vergeten wordt

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Juve uit: Reaching for the stars!

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Mevrouw Halsema: Aan u de taak dit op te lossen!

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Amsterdamse politiek, neem verantwoordelijkheid!