Actueel

Supporters als gids: ‘Hier moet-ie in!’

Zestien doelpunten scoorde het eens zo roemruchte 1. FC Magdeburg dit seizoen in de Regionalliga Nord (vierde divisie van Duitsland). En in de afgelopen vijf wedstrijden wist het zelfs helemaal niet het net te vinden. Niet bepaald statistieken waar je jaloers op hoeft te zijn. De ploeg staat laatste in de competitie en dreigt kansloos naar de Oberliga te degraderen. ‘Maar aan de fans zal het niet liggen’, moeten de supporters hebben gedacht.

Afgelopen weekeinde stond het thuisduel tegen -who the fuck is- BAK’07 op het programma. De Magdeburg-fanatiekelingen zijn de beroerdste niet en wilden hun ploeg graag wijzen waar ze het stukje leer in moesten knallen. Ondanks alle -toch zeer duidelijke- aanwijzingen wist de thuisploeg zich niet te verzekeren van de drie punten. Maar het scoorde wél: 1-2. Met dank aan de fans.

‘Wij laten jullie zien waar het doel staat!’

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %