In de fotoreportages

Support your local youth: NAC

Afgelopen weekend stond in Bladel de finale van de Nike Cup op het programma. De A1 van NAC nam het op tegen de A1 van FC Utrecht. De jongens van de NAC Breda Football Club (NBFC) waren van de partij om de eigen jeugd te ondersteunen. NAC won de wedstrijd uiteindelijk met 2-1. Uiteraard werd er niet moeilijk gedaan over het vuurwerk en konden de aanwezigen heerlijk genieten van een biertje tijdens het bekijken van deze enerverende pot. Voetbal zoals het hoort te zijn dus.

(Dank aan Boy, Budi en Nick)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van FC Utrecht

  In de actualiteitIn de videotheek

  Heerlijke corteo van Utrecht

  In de actualiteit

  Rauwe Rivaliteit: Feyenoord Rotterdam - FC Utrecht

  België & NederlandReportage

  Voetbalporno in Utrecht