In de actualiteit

Support your local: Etten-Leur

Afgelopen weekend stond de derby van Etten-Leur tussen Internos en Unitas ’30 op het programma en de jongens van Unitas ’30 lieten zien dat je met het ondersteunen van je lokale trots voor niemand in het betaalde voetbal onder hoeft te doen!

Waar Unitas ’30 op de tribune voor het vuurwerk zorgde deden de mannen van Internos het op het het veld: de derby werd met 2-0 gewonnen en dat betekent dat de mannen van Unitas de lul zijn het komende half jaar.

Update: Aan de kant van Unitas ’30 werd ook nog een vreemd spandoek gesignaleerd, de boodschap lijkt ons duidelijk…

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de fotoreportages

  Support your local pub

  In de actualiteit

  Local heroes

  In de fotoreportages

  FCDB: zo win je in de play-offs

  In de videotheek

  Local Football