In de actualiteit

Stuur op die foto’s!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Dagelijks komen we de mooiste supportersfoto’s tegen op internet, maar eigenlijk willen we meer en daarvoor hebben we jullie hulp nodig. We willen jullie bij deze oproepen om eens in die oude doos op zolder te gaan snuffelen. Een beetje supporter heeft natuurlijk stapels foto’s liggen uit vervlogen tijden die niet zouden misstaan op onze site en het zou dan ook zonde zijn om die weg te laten rotten zonder dat wij hier allemaal van kunnen meegenieten. Of het nu gaat om oude groepsfoto’s, reizen naar uitwedstrijden of ouderwetse stadions, dat maakt ons niets uit. De enige voorwaarde is dat het je eigen foto’s (dus niet ergens van internet afgeplukt!) van voor het jaar 2000 moeten zijn zodat we de jongere generaties eens goed kunnen laten zien hoe we dat vroeger allemaal deden.

Stuur je foto’s op naar info@indehekken.nl en maak daarmee elke week tot aan de competitiestart (5 augustus) kans op een originele Against Modern Football sjaal. We trappen vandaag af en zullen elke zaterdag de winnaar van de week bekend maken via Twitter en Facebook.

(de kleine lettertjes: het is misschien overbodig om te zeggen, maar door de foto’s in te sturen geef je ons toestemming om deze op de site te plaatsen. Ook als je geen sjaal wint geef je ons door te mailen dus de eer om dit met onze bezoekers te delen)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    In de fotoreportages

    Love the game, hate the business

    In de fotoreportages

    Hertha in de hekken!