Actueel

Stop de betutteling II

Een aantal weken geleden wisten we te melden dat FC Twente en de supporters uit Vak 323 lijnrecht tegenover elkaar staan en drie weken na de eerste incidenten was het gisteren wederom raak. De supporters wilden door middel van spandoeken hun onvrede laten zien en dat werd door de club niet op prijs gesteld. Je mening geven mag immers overal, behalve in de Nederlandse voetbalstadions.

VAK 323 WIE STOAT ACHTER TWENTE

 

Stop de betutteling!

Het grote balustradedoek met ‘stop de betutteling’ werd uiteindelijk ingenomen omdat de tekst opruiend zou zijn en ook een ander doek met de tekst ‘Blief stoan’ ging de stewards te ver. In het vak zelf was het ook erg gezellig en er werd met regelmaat gedreigd met stadionverboden. Ten eerste is het natuurlijk belachelijk dat je als supporter je mening niet mag geven en ten tweede geeft zo’n gele jas je niet het recht om te gaan lopen dreigen met stadionverboden. Dat de club niet denkt in oplossingen maar kiest voor de confrontatie lijkt ook niet al te slim, ze moeten inmiddels toch wel snappen dat Tukkers niet zomaar opzij gaan…

Zij gaan niet opzij!

 (Dank aan Patrick en Maik)

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %