Actueel

Stop de Belofteteams, nu!

Enkele jaren geleden had de KNVB een geweldig idee: Belofteteams van Ajax, PSV en FC Twente mee laten draaien in de eerste divisie. Het leidde tot onbegrip bij fans en ook diverse clubs waren niet te spreken over de plannen van de KNVB. Het Zeister Bondje bleef echter stug volhouden en na enkele seizoenen spelen Jong Ajax en Jong PSV hun thuiswedstrijden voor een handvol mensen. Tijd voor de mensen achter de website StopDeBeloften.nu om een online petitie te starten om de heren op het kantoor in Zeist duidelijk te maken dat de eerste divisie geen speeltuin is voor belofteteams. Een initiatief dat we bij In De Hekken van harte ondersteunen.

Teken die petitie dus!

De argumenten van de initiatiefnemers zijn:

  1. Deelname van de belofteteams aan de eerste divisie is sportief en commercieel onaantrekkelijk;
  2. De vele wisselingen in de elftallen van de belofteteams leidt tot competitievervalsing;
  3. De belofteteams krijgen een andere behandeling van de KNVB dan andere deelnemende teams.

Jullie kennende zijn er nog veel meer argumenten, reden te meer om deze petitie te ondersteunen en te tekenen. Want zeg nou zelf: Onderstaand beeld is toch te triest voor woorden?

Een leeg PSV Stadion, foto van fortunasc.nl

Een leeg PSV Stadion, foto van fortunasc.nl

Martijn
Martijn was sinds de oprichting van In De Hekken, tot 2019, redacteur en vaste schrijver. Daarnaast beheerde hij de In De Hekken Instagram pagina en de Twitter pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver was voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht liet schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %