stickers veendam

Vanuit de redactie hebben we allemaal keurig een sms gestuurd naar 3010 om SC Veendam te steunen, maar daarmee alleen zal de club het hoogstwaarschijnlijk niet redden. Daarom hebben we het plan bedacht om geld in te zamelen voor de club. Dit gaan we doen door de alle opbrengsten (minus de verzendkosten van 2 euro) van de verkopen van onze stickerpakketjes in de In de Hekken Shop over te maken naar Henk de Haan en zijn stichting ‘Red SC Veendam‘. De pakketjes die we voor de gelegenheid even hebben teruggebracht van 50 naar 40 stickers (kunnen we meer verkopen) zijn te koop voor 5 euro en dat betekent dus concreet dat we per bestelling 5 euro zullen overmaken naar de club. Op die manier helpen we niet alleen de club vooruit, maar verspreiden we tegelijkertijd de goede boodschap!

Mocht de actie mislukken dan zullen de opbrengsten van de verkopen niet in eigen zak steken, maar gaan gebruiken voor ondersteuning van andere goede zaken. Te denken valt dan aan het sponsoren van evenementen als ‘IndenbanvanAbe’ en/of sponsoring van clubs als Haarlem-Kennemerland, RBC Roosendaal en YB SK Beveren.

SC Veendam steunen door stickers te bestellen? Klik hier!

 

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.