Actueel

Steward duwt supporter; supporter gearresteerd

Bizar nieuws uit Engeland. Een supporter is daar gearresteerd nadat hij het veld betrad na een late gelijkmaker van Newcastle United. Tegenstander was Bournemouth. Niks raars aan opgepakt worden na een veld betreding. Het gevolg: de media duiken er bovenop. Na de eerdere ‘pitch invasions’ die week is het paniek. Hoezo de beroemde voetbalwet werkt? Hoezo In Engeland Gebeurt Nooit Iets? Blinde paniek in Engeland.

Wat blijkt nou? De beste supporter betrad helemaal niet vrijwillig het veld. Hij liet zich ook niet overmannen door emoties. Hij werd geduwd door een steward(!). Bam, meteen met je kop in allerlei kranten.

Alsof je een volmaakt pedofiel bent. Oh nee, dan heet je Benno L of Michael P en heb je wél recht op privacy. De supporter kwam na bijna 24 uur in een cel weer vrij. Al met al een schrijnende situatie hoe er met crimini…. uhh voetbalsupporters wordt omgegaan. Ook in Engeland met een voetbalwet.

Header via Pro Shots

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %