In de actualiteit

Steward duwt supporter; supporter gearresteerd

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Bizar nieuws uit Engeland. Een supporter is daar gearresteerd nadat hij het veld betrad na een late gelijkmaker van Newcastle United. Tegenstander was Bournemouth. Niks raars aan opgepakt worden na een veld betreding. Het gevolg: de media duiken er bovenop. Na de eerdere ‘pitch invasions’ die week is het paniek. Hoezo de beroemde voetbalwet werkt? Hoezo In Engeland Gebeurt Nooit Iets? Blinde paniek in Engeland.

Wat blijkt nou? De beste supporter betrad helemaal niet vrijwillig het veld. Hij liet zich ook niet overmannen door emoties. Hij werd geduwd door een steward(!). Bam, meteen met je kop in allerlei kranten.

Alsof je een volmaakt pedofiel bent. Oh nee, dan heet je Benno L of Michael P en heb je wél recht op privacy. De supporter kwam na bijna 24 uur in een cel weer vrij. Al met al een schrijnende situatie hoe er met crimini…. uhh voetbalsupporters wordt omgegaan. Ook in Engeland met een voetbalwet.

Header via Pro Shots

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Newcastle United en Saudi-Arabië: een nieuw dieptepunt

  In de fotoreportages

  Een sterk pleidooi voor bier tijdens de wedstrijd

  In de actualiteit

  No Fight, No Pride...

  In de fotoreportages

  In je zwembroek!