Start de Normalisatie

Start de normalisatie: resultaten pyro test HSV

Twee weken terug kondigden we met groot plezier supportersnieuws uit Duitsland aan. HSV kreeg namelijk toestemming om op een controleerbare manier vuurwerk af te steken. Wij pleiten hier al langer voor. Veilig vuurwerk afsteken kan, dat bewijzen de beelden én de cijfers van de test in Hamburg. De resulaten van de pyro test van HSV. 

Resulaten pyro test

Na de pyro test heeft HSV een enquête onder seizoenskaarthouders verstuurd. Een aantal belangrijke bevindingen. 98% van de seizoenskaarthouders voelden zich veilig tijdens de pyro actie. 95% van de stadionbezoekers voelden zich niet beperkt in hun stadionbezoek. 89% van de supporters willen vaker van dit soort vuurwerkacties!

 

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Stefan van Leeuwen
Over de schrijver

Stefan is gek op Feyenoord en de Kuip, hij staat (!) op de Noordzijde en is zeer regelmatig aanwezig in de uitvakken. Bovendien is hij regelmatig aanwezig bij de amateurderby's in ons land en schrijft o.a. de serie ''Ode aan de Vrijdagavond''.
  Ook leuk om te lezen...
  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: Duitsland start proef met legale pyro

  In de actualiteit

  Degradant HSV bereikt Halve Bekerfinale

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 10

  Derby DaysDuitslandIn de fotoreportages

  In beeld: De Hamburg Derby