Voetbalboeken

STAND

foto via www.standamf.com
We geven het meteen toe. Het is geen boek maar wie van gratis en goed (en stiekem ook wel verplicht) leesvoer houdt, moet toch even verder lezen. De mannen van het onvolprezen STAND pakken uit met een cadeau voor jullie. Editie 3 van hun magazine dat sinds 2012 de misstanden in het moderne voetbal aan de kaak stelt, is nu gratis te downloaden.

STAND Against Modern Football is een initiatief dat zich niet beperkt tot ‘kut!’ of ‘tegen!’ roepen maar gefundeerd wat vindt van het moderne voetbal. Of het nu gaat om veilige staantribunes, de alsmaar stijgende entreeprijzen of de dictatuur van de TV-gelden: het blad slaagt erin om steeds weer nieuwe onderwerpen vanuit verschillende hoeken te belichten zonder dat het overigens luchtigere zaken zoals muziek en kleding uit het oog verliest. Het blad is grotendeels georiënteerd op Engeland maar bevat ook mooie bijdragen uit onder meer Duitsland, Servië en Zweden.

STAND is een aanrader en mag dan ook niet ontbreken in onze webshop. Wees er snel bij want op dit moment hebben we alleen nog exemplaren van editie 6 in de aanbieding.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %