In de Boeken

STAND

foto via www.standamf.com
We geven het meteen toe. Het is geen boek maar wie van gratis en goed (en stiekem ook wel verplicht) leesvoer houdt, moet toch even verder lezen. De mannen van het onvolprezen STAND pakken uit met een cadeau voor jullie. Editie 3 van hun magazine dat sinds 2012 de misstanden in het moderne voetbal aan de kaak stelt, is nu gratis te downloaden.

STAND Against Modern Football is een initiatief dat zich niet beperkt tot ‘kut!’ of ‘tegen!’ roepen maar gefundeerd wat vindt van het moderne voetbal. Of het nu gaat om veilige staantribunes, de alsmaar stijgende entreeprijzen of de dictatuur van de TV-gelden: het blad slaagt erin om steeds weer nieuwe onderwerpen vanuit verschillende hoeken te belichten zonder dat het overigens luchtigere zaken zoals muziek en kleding uit het oog verliest. Het blad is grotendeels georiënteerd op Engeland maar bevat ook mooie bijdragen uit onder meer Duitsland, Servië en Zweden.

STAND is een aanrader en mag dan ook niet ontbreken in onze webshop. Wees er snel bij want op dit moment hebben we alleen nog exemplaren van editie 6 in de aanbieding.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Over de schrijver

Stadiongebod schrijft op zijn eigen site over wat is geweest, nog komt maar vooral altijd blijft en gaat dat vanaf nu ook doen voor In de Hekken.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Stop de repressie: protestactie oktober

  In de actualiteit

  Applaus voor de helden van Breda

  Against Modern Football

  Leyton Orient, kapot gemaakt door Francesco Becchetti

  In de actualiteit

  Nieuw online magazine: Awaydays NL