Actueel

Staantribune met korting

mockup_tevez_nr03

Onze vrienden van Staantribune timmeren met hun unieke en met veel liefde gemaakte magazine over voetbalcultuur enorm hard aan de weg en dat doet ons als liefhebbers veel deugd. Veel (oud-) redacteuren van deze website spelen een mooie rol bij het blad en waar het kan helpen we elkaar graag. De voetbalcultuur levende houden is een serieuze zaak en de liefde voor de peoples game kan niet vaak genoeg worden uitgedragen.

In het nieuwe nummer dat eind november verschijnt vroeg Staantribune aan Klaas-Jan Huntelaar hoe hij de voetbalcultuur beleefde in de vier competities waar hij speelde. Wat volgde was een openhartig gesprek met de spits van Schalke 04 over onder meer de Italiaanse volksaard, de Spaanse leefstijl, de Duitse media en zijn speciale band met supporters. In de derde Staantribune ook een reportage over Boca Juniors, dat onder aanvoering van ‘verloren zoon’ Carlos Tévez deze week voor het eerst in vier jaar kampioen van Argentinië werd.

Als je nu een abonnement neemt op Staantribune ontvang je vijf euro korting op een jaarabonnement en betaal je dus geen €44,95, maar €39,95. Daarvoor vallen er zes nummers pure voetbalporno op je deurmat. De aanbieding is geldig t/m 19 november, dus wacht niet te lang.

[button content=”Abonneer je nu” color=”red” text=”white” url=”http://staantribune.nl/korting-abonnement/” openin=”_blank”]

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %