In de actualiteit

Staantribune met korting

mockup_tevez_nr03

Onze vrienden van Staantribune timmeren met hun unieke en met veel liefde gemaakte magazine over voetbalcultuur enorm hard aan de weg en dat doet ons als liefhebbers veel deugd. Veel (oud-) redacteuren van deze website spelen een mooie rol bij het blad en waar het kan helpen we elkaar graag. De voetbalcultuur levende houden is een serieuze zaak en de liefde voor de peoples game kan niet vaak genoeg worden uitgedragen.

In het nieuwe nummer dat eind november verschijnt vroeg Staantribune aan Klaas-Jan Huntelaar hoe hij de voetbalcultuur beleefde in de vier competities waar hij speelde. Wat volgde was een openhartig gesprek met de spits van Schalke 04 over onder meer de Italiaanse volksaard, de Spaanse leefstijl, de Duitse media en zijn speciale band met supporters. In de derde Staantribune ook een reportage over Boca Juniors, dat onder aanvoering van ‘verloren zoon’ Carlos Tévez deze week voor het eerst in vier jaar kampioen van Argentinië werd.

Als je nu een abonnement neemt op Staantribune ontvang je vijf euro korting op een jaarabonnement en betaal je dus geen €44,95, maar €39,95. Daarvoor vallen er zes nummers pure voetbalporno op je deurmat. De aanbieding is geldig t/m 19 november, dus wacht niet te lang.

[button content=”Abonneer je nu” color=”red” text=”white” url=”http://staantribune.nl/korting-abonnement/” openin=”_blank”]

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  VV Kloetinge - vv Nieuw Lekkerland: De vriendschappelijke kraker

  België & NederlandDerby Days

  DOS Kampen wint unieke editie van de Kampen derby

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 44

  De Kelderklasse

  Met het negende in de Kelderklasse #5: De voetbalbingokaart