In de actualiteit

Staantribune bij FC Utrecht!

Ontlading op de tribunes bij FC Utrecht na het behalen van Europees voetbal. Foto: Pro Shots / Ed van de Pol
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Staantribunes, menig supportershart gaat er sneller van kloppen. In het buitenland, met name Duitsland, zijn staantribunes vaak niet weg te denken uit stadions. Maar in de Eredivisie zie je ze sporadisch. Gelukkig zien we de afgelopen jaren een stijgende trend. Steeds meer clubs hebben (weer) een staantribune of denken er in ieder geval over na.

En vandaag bereikte ons het heugelijke bericht dat ze bij FC Utrecht ruimte gaan maken voor een staantribune! Het geheel moet plaats bieden aan 500 supporters in het midden van de Bunnikside. FC Utrecht was hier al een geruime tijd mee bezig, maar nu gaat het er ook van komen! Hopelijk zorgt deze ontwikkeling ervoor, dat andere clubs ook plaats maken voor een staantribune.

[foto via Pro Shots / Ed van de Pol]

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Jan-Pieter Westing
Over de schrijver

In het dagelijks leven actief als fan van FC Groningen. Daarnaast een studie volgend om leerkracht te worden in het basisonderwijs. Amateur voetbal is het mooiste wat er is. Trainer bij VV Middelstum JO11 en een enorme passie voor het trainerschap
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  50 jaar FC Utrecht: de Aftermovie

  In de actualiteit

  50 jaar FC Utrecht!

  In de Boeken

  Preview verdwenen profclubs: Hoe een steenrijke ondernemer AGOVV redt van de gemeente

  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen 19-20 van: FC Utrecht