In de actualiteit

Spektakel in Derde Liga

Gisteren stond in Duitsland de derby tussen Rot-Weiss Erfurt en Carl Zeiss Jena op het programma. De wedstrijd tussen Erfurt en Jena was al sinds 2011 niet meer gespeeld en leverde spectaculaire beelden op.

Sfeeractie aan de kant Van Erfurt.

 

 

Het uitvak van Jena.

Foto’s via UiSF

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Derby Hellevoetsluis: ''Opdonderen, we gaan niet verliezen''

  België & NederlandDerby DaysIn de actualiteitIn de fotoreportages

  Storm, pyro en rivaliteit bij de Bollenstreekderby

  DuitslandGroundhoppingIn de actualiteit

  Union Berlin, Unsere Liebe!

  GroundhoppingIn de actualiteit

  Altona 93: voetbal een hinderlijke onderbreking