In de actualiteit

Spektakel in Derde Liga

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Gisteren stond in Duitsland de derby tussen Rot-Weiss Erfurt en Carl Zeiss Jena op het programma. De wedstrijd tussen Erfurt en Jena was al sinds 2011 niet meer gespeeld en leverde spectaculaire beelden op.

Sfeeractie aan de kant Van Erfurt.

 

 

Het uitvak van Jena.

Foto’s via UiSF

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: De Friese spandoekenstrijd, een onbedoelde traditie

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Football without fans is nothing