In de videotheek

Sparta blijft van ons

Sparta Fanzine In The Winning Mood (ITWM) staat hier op de redactie in de favorieten, niet omdat we Spartanen zijn, maar omdat die jongens eigenlijk altijd de juiste snaar weten te raken. Het onderstaande filmpje met de titel ‘Sparta blijft van ons’ is daar een schitterend voorbeeld van.(Dank Jaap)

Redactionele noot: mocht je heel erg handig zijn en dit soort filmpjes voor ons willen maken dan ben je van harte welkom in onze mailbox (info@indehekken.nl). Van dit soort dingen kunnen wij geen genoeg krijgen namelijk!

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Het seizoen van: Sparta Rotterdam

  In de videotheek

  Keihard genieten van de play-offs

  We spraken met

  We spraken met: Sparta Fanzine ITWM

  In de actualiteit

  Mei 2017: Mooie dag Rotterdamse voetbal, Football Army Dynamo Dresden