In de actualiteit

Sparta 125 jaar!

Afgelopen zondagnacht vierde een deel van de harde kern van Sparta Rotterdam het 125-jarige (!) bestaan van deze traditieclub, dit in de hoop dat dit feest op de wedstrijddag maandag door zou worden getrokken. Helaas voor de Spartanen werkten de inspiratieloze spelers op maandag niet mee aan het feest in het bomvolle Kasteel. Bij winst op FC Emmen hadden de Rotterdammers de koppositie in de Jupiler League gepakt, maar dat zat er, met alle gevolgen van dien (trainer eruit) helaas voor de supporters niet in. Gelukkig voor de Spartanen is alles nog mogelijk in de competitie en is een promotie in het jubileumjaar nog steeds een reële optie.

sparta 125

sparta 125 2


Ook bij de wedstrijd tegen FC Emmen zat de sfeer er goed in trouwens…

sparta 125 jaar 3
(Dank aan 125 JSF)

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Het seizoen van: Sparta Rotterdam

  In de videotheek

  Keihard genieten van de play-offs

  We spraken met

  We spraken met: Sparta Fanzine ITWM

  In de actualiteit

  Mei 2017: Mooie dag Rotterdamse voetbal, Football Army Dynamo Dresden