In de actualiteitIn de fotoreportagesIn de Toto divisie

Spandoek FC Dordrecht: geen hekkenhangen, maar een tifo

FC Dordrecht_Spandoek

Spandoek FC Dordrecht. Voor FC Dordrecht begon het seizoen op het veld zoals verwacht. NAC nam de driepunter mee uit de Krommedijk. Het waren afgelopen vrijdag vooral de bezoekers uit Breda die in de hekken mochten hangen. Het mocht de pret niet drukken. De ‘schapekoppen’ hadden dit keer meer oog voor de sfeeractie. Met een kleine groep vrijwilligers werd een dertig meter lang doek gemaakt waarop de bijnaam van de inwoners van Dordrecht te lezen was. Dit keer niet in de hekken, maar een spandoek!

Spandoek FC Dordrecht

FC Dordrecht_Schapekoppen

De oplettende taalnazi’s reageerde op Twitter op de ontbrekende ‘n’ in schapekoppen. Toch hebben de ontwerpers geen fout gemaakt. De supportersvereniging reageert om die reden gevat: “Dat is bewust hoor, die extra ‘n’ doen ze buiten het Eiland maar….” Vanuit het uitvak, waar de meeste mensen van buiten het eiland zaten, was de sfeeractie dan ook goed te lezen. Dit keer geen foto van supporters in de hekken (klik hier), maar een fotoreportage van het prachtige spandoek:

 

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

De Publiekswissel
Over de schrijver

De Publiekswissel geniet van de voetbalsfeer op de Balkan, leeft mee op de tribune bij FC Dordrecht en schreeuwt Feyenoord naar voren in de Kuip. Derbybezoeken is zijn grootste hobby. Door de jaren heen heeft hij vele grote, maar ook minder bekende derbywedstrijden in Europa bezocht. Geniet van alle randzaken om het voetbal heen en drinkt graag een biertje. Zijn avonturen zijn te lezen op zijn eigen weblog.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 47

  In de videotheek

  De charme van de beker

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 34

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Pezen in de provincie: nutteloze oefenwedstrijden