In de actualiteit

Souness is terug!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Wesley Sneijder besliste de derby tussen Galatasaray en Fenerbahce zaterdag op briljante wijze, maar onze aandacht gaat natuurlijk uit naar de actie van de supporters van de thuisploeg. Voor de wedstrijd blikten ze met een fraaie choreo terug op één van de meest opvallende momenten uit de derbygeschiedenis. In 1996 won Galatasaray onder leiding van Graeme Souness de beker door Fenerbahce te verslaan en ondanks dat de herinneringen aan die overwinning fijn zullen zijn denken ze bij de rood-gelen vooral terug aan de actie die Souness tot op de dag van vandaag een held maken.

ultraslan1

ultraslan2

ultraslan3

(Foto’s via UltrAslan)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: de messenset van Sneijder

  In de actualiteit

  Galatasaray SK: De leeuwen brullen

  In de actualiteit

  Een middelvinger naar Terrorisme

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 43)