Against Modern Football

Sorry varken…

De supporters van S.S. Lazio staan niet altijd bekend om hun subtiele denkbeelden (en dan drukken we ons voorzichtig uit) en ondanks dat we ons in het algemeen niet heel erg kunnen vinden in die denkbeelden kunnen we uiteraard wel genieten van tegen de UEFA en Platini gerichte acties. De Laziali zijn van mening dat het onterecht is dat ze bij Europese wedstrijden niet mogen komen kijken en wezen Michel Platini even op zijn dubbele moraal.

BFFwB18CEAAJwfp

Heizel, 29/05/85: ‘Jij had de kracht om te spelen en te juichen terwijl er 39 mensen overleden… Varken, je hebt geen geweten.’

BG8u7RbCIAIsL5k

Nadat de UEFA daar boos op reageerde boden de supporters hun excuses aan met een doek met daarop de tekst: ‘Sorry varken dat we je Platini noemden’.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %