Against Modern Football

Sorry varken…

In de Hekken Shop

De supporters van S.S. Lazio staan niet altijd bekend om hun subtiele denkbeelden (en dan drukken we ons voorzichtig uit) en ondanks dat we ons in het algemeen niet heel erg kunnen vinden in die denkbeelden kunnen we uiteraard wel genieten van tegen de UEFA en Platini gerichte acties. De Laziali zijn van mening dat het onterecht is dat ze bij Europese wedstrijden niet mogen komen kijken en wezen Michel Platini even op zijn dubbele moraal.

BFFwB18CEAAJwfp

Heizel, 29/05/85: ‘Jij had de kracht om te spelen en te juichen terwijl er 39 mensen overleden… Varken, je hebt geen geweten.’

BG8u7RbCIAIsL5k

Nadat de UEFA daar boos op reageerde boden de supporters hun excuses aan met een doek met daarop de tekst: ‘Sorry varken dat we je Platini noemden’.

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

UEFA straft Ajax opnieuw

In de actualiteit

Update: toch supporters bij Dinamo Tbilisi-Feyenoord

In de actualiteit

Uefa Maffia - Finale Vermoord

In de actualiteit

120 piek voor een uitkaartje