Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Derby Days

Slavia Praag – Sparta Praag

En we gaan van Stockholm naar Praag, waar afgelopen weekend de derby tussen Slavia Praag en Sparta Praag werd gespeeld. En ook in Praag houden ze van goed uitpakken met vuurwerk, gezang, tifo’s en andere dingen. Onderstaande prachtige film geeft je een kleine indruk van deze verhitte derby, die met 1-0 door Slavia Praag werd gewonnen:

Foto bij het artikel gemaakt door Flo Lam

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  In de fotoreportagesOost-EuropaUltras/fanatieke supporters

  Fotoverslag Tsjechische Ultra cultuur: FK Jablonec - Banik Ostrava

  Derby DaysIn de fotoreportagesOost-Europa

  Slavia sloopt Sparta

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 49)

  Oost-EuropaVergane Glorie

  Vergane Glorie: Za "Luzanky" Lužánkami