Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Against Modern Football

Sit down please!

De Premier League. Het was ooit zó mooi. Voorstoppers zonder tanden, een spits met een voorzichtig bierbuikje en goedkope tattoos, spelende in oude vervallen stadions. Allen aangemoedigd door ziekelijk witte supporters die in geen jaren zonlicht hadden gezien. Getooid in trainingspakken en vloekend en drinkend alsof hun leven er van af hing. Dit alles uiteraard staand. Want hoe kun je beter je club aanmoedigen dan staand?

Dat was toen. Maar nu? De grote clubs melken supporters ongegeneerd uit. Kaarten zijn niet meer betaalbaar voor de gewone Engelse arbeider. Diens plaatsen worden ingenomen door Aziatische toeristen. Met half om half sjaals en een selfiestick. En zittend uiteraard. Staan is tegenwoordig strikt verboden. Zelfs als je club, waarvoor je het hele jaar krom ligt om de kaarten te kunnen betalen, scoort dien je je in te houden. Juichen doe je maar in de pub of thuis, in het stadion hou je je in. Wie dat niet doet kan zomaar een brief zoals de onderstaande op de mat verwachten. Against modern football!

B5igAbkIgAIeiBk.jpg-large-480x559

(Bron: Sabotage Times)

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Van der Sar held in finale Champions League

  Against Modern Football

  Voetbal op echt gras: VVV is de volgende

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Football without fans is nothing