Actueel

Sinaasappelen in Mestalla

Wat doe je als je stadion van ellende uit elkaar valt en je al jaren steggelt over een nieuw onderkomen? Juist ja, je geeft je huidige onderkomen een nieuw likje verf.

mestallia valencia

Komend jaar geen oude vertrouwde witte (deze waren tenminste ooit in een ver verleden wit) en blauwe stoelen meer in Mestalla. De half vergane, loszittende en met zonnebloempitten aangekoekte stoeltjes worden vervangen voor het negentigjarig jubileum van het stadion. Ondanks dat er geen rooie cent te besteden is en binnenkort (voor Spaanse begrippen) een nieuw stadion zal worden betrokken speelt Valencia komend seizoen in een compleet oranje onderkomen. De kleur past beter bij de sinaasappelstad en zal de fans weer trots moeten maken op het eigen stadion. Het oranje doet even pijn aan de ogen, maar de gedachte dat Valencia ook dit jaar weer in het prachtige Mestalla zal spelen vergoedt veel, zo niet alles.

(Foto via de officiële website van Valencia C.F.)

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %