In de fotoreportagesIn de videotheek

Siberiano

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Carmine “Siberiano” Rinaldi (de man met megafoon) was misschien wel de meest gerespecteerde supporter van Salernitana. Als een van de oprichters van de Granata South Force (1977) en aanjager van de harde kern was hij een grote jongen in Salerno. Hij genoot het respect van zijn medesupporters en tegenstanders en was een voorbeeld voor de jongere generatie. Helaas voor Salerno is Siberiano niet meer, hij overleed in april op 46-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Zijn dood was een klap voor de harde kern van Salernitana en dat is duidelijk te zien aan het indrukwekkende afscheid in zijn stadion.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de videotheek

  La Tifoseria dell’Unione Sportiva Salernitana

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 19)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 35)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 16)