In de actualiteit

Sian Massey knijpt er tussenuit

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

220px-Sian_MasseyAfgelopen week stond er een heerlijke pot voetbal op het programma: De Derde Divisieclub Bradford City FC tegen Aston Villa. In een zinderende bekerkraker versloegen de The Bantams Aston Villa met maar liefst 3-1. Dan snap je wel dat de sfeer in het stadion uitbundig en uitgelaten was. Laat in die wedstrijd nou net Sian Massey de grensrechter zijn. De grensrechter kreeg eerder al volle aandacht nadat Andy Gray in 2011 sexistische opmerkingen maakte over haar (en daardoor ontslagen werd). Er waren ook was ‘onschuldige’ botsingen met Kevin McNaughton en Thomas Vermaelen. Blijkbaar was de sfeer bij Bradford City voor Massey zo intimiderend, dat ze direct na het laatste fluitsignaal er tussenuit kneep. “Linesman shits herself”, zo klonk het de volgende dag…

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  KNVB niet gediend van pitch invasion: boete Willem II

  In de actualiteit

  Boete FC Twente: KNVB kent geen emotie

  Groundhopping

  Magic of the Cup: Millwall FC - Brighton FC

  In de actualiteit

  Repressie KNVB: Willem II is de volgende