In de actualiteit

Sian Massey knijpt er tussenuit

220px-Sian_MasseyAfgelopen week stond er een heerlijke pot voetbal op het programma: De Derde Divisieclub Bradford City FC tegen Aston Villa. In een zinderende bekerkraker versloegen de The Bantams Aston Villa met maar liefst 3-1. Dan snap je wel dat de sfeer in het stadion uitbundig en uitgelaten was. Laat in die wedstrijd nou net Sian Massey de grensrechter zijn. De grensrechter kreeg eerder al volle aandacht nadat Andy Gray in 2011 sexistische opmerkingen maakte over haar (en daardoor ontslagen werd). Er waren ook was ‘onschuldige’ botsingen met Kevin McNaughton en Thomas Vermaelen. Blijkbaar was de sfeer bij Bradford City voor Massey zo intimiderend, dat ze direct na het laatste fluitsignaal er tussenuit kneep. “Linesman shits herself”, zo klonk het de volgende dag…

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
Ook leuk om te lezen...
Groundhopping

Magic of the Cup: Millwall FC - Brighton FC

In de actualiteit

Repressie KNVB: Willem II is de volgende

In de Boeken

Aston Villa's wounded lion: extreme liefde voor een buitenlandse club

Groundhopping

Magic of the Cup; een avondje Luton Town