In de videotheek

Sfeertje bouwen doe je zo: River Plate!

River Plate won afgelopen week de strijd om de Recopa 2016 (Zuid-Amerikaanse Supercup) van Independiente Santa Fé uit Colombia. Nadat de Argentijnen de eerste wedstrijd met 0-0 eindigden wonnen ze thuis voor een uitzinnig publiek met 2-1. We vallen bij Argentijnen een beetje in herhaling als we zeggen dat je eigenlijk niet kunt verliezen bij dit soort support, maar in dit geval is er helemaal niets mis met herhalen. Kijk maar!

Bij opkomst van de spelers…

Bij een doelpunt…

Filmpje inclusief eindsignaal…

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysIn de videotheek

  Vette beelden van de Superclásico

  In de videotheek

  Waanzinnige sfeer bij River Plate

  In de actualiteit

  Peñarol heeft een nieuw stadion...

  In de actualiteit

  River Plate, op de eerste en laatste plaats (2008)