In de actualiteit

September 2017: Londen in Keulse handen, Heerlijke derby in Zweden

In de Hekken Shop

Het jaar 2017 zit er bijna op en de tijd is aangebroken om terug te blikken op het afgelopen jaar. In de Hekken blikt per maand terug op de belangrijkste gebeurtenissen. Vandaag is het de beurt aan de maand september, waarin onder andere FC Köln Londen over nam en een heerlijke derby in Zweden. 

Londen voor even in Keulse handen

Na 25 jaar acteerde FC Köln weer in Europees verband en nam het in de eerste wedstrijd uit op tegen Arsenal. Voor deze wedstrijd kreeg de club uit Keulen bijna 3.000 kaartjes, maar naar schatting waren er ruim 20.000 fans in Londen. Doordat zoveel fans de trip naar het zuiden van Engeland maakten, hadden de banken in Keulen geen Engelse ponden meer!

Aangezien er in het uitvak maar plek was voor ongeveer 3.000 fans, kochten veel fans kaartjes voor de thuisvakken. Vanwege de drukte en wat ongeregeldheden buiten het stadion begon de wedstrijd één uur later. Zowel voor als tijdens de wedstrijd maakten de supporters van FC Köln er een groot feest van.

FC Köln in Londen

FC Köln supporters voorafgaand aan de wedstrijd tegen Arsenal vanavond 👏 #fckoln #awaydays

Geplaatst door In de Hekken op Donderdag 14 september 2017

Derby: Djurgården IF – Hammarby IF

In september stond de derby tussen Djurgården IF – Hammarby IF op het programma en dat leverde de nodige spektakel op. Toen de spelers het veld betraden hadden beide supporters een tifo met de nodige pyro. Heb je de beelden gemist? Bekijk ze dan snel hieronder!

Zestien jaar Lech Ultras ’01

De harde kern van Lech Poznan, Lech Ultras ’01, bestond dit jaar zestien jaar. In de wedstrijd tegen Korona Kielce werd dit gevierd met meerdere tifo’s en de nodige vuurwerk. Check hieronder de heerlijke beelden!

 

retro voetbalshirts
In de Hekken Shop
In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
Ook leuk om te lezen...
Derby DaysIn de actualiteit

Poznan Derby: burenruzie na 25 jaar terug

Het seizoen 2019-2020In gesprek met

Het seizoen van: Mickey van der Hart bij Lech Poznań

Vriendschapsbanden

Vriendschapsbanden: Łódź en Lech Poznań met een gezamenlijke tifo

Vergane Glorie

Vergane glorie: toen Poznań nog in bloei stond