Het seizoen vanIn de actualiteit

Het seizoen van: Excelsior Rotterdam

Het (betaald) voetbalseizoen zit er weer op in Nederland. Tijd om terug te blikken met een aantal gruwelijk lekkere foto’s en video’s. Vandaag aandacht voor Excelsior Rotterdam, de nummer 16 van de Eredivisie en volgend seizoen actief in de Keuken Kampioen Divisie. Foto’s zijn beschikbaar gesteld door ProExcelsior en YBK.

Het was een seizoen om snel te vergeten voor de Excelsior supporters. Het gehele seizoen waren de resultaten zeer wisselvallig en Excelsior was in de promotie/degradatie play offs tegen RKC Waalwijk over twee wedstrijden de mindere. Zelfs tegen RKC, de nummer acht van de Keuken Kampioen Divisie, kon Excelsior maar in één van de vier helften een vuist maken. Daardoor is de ploeg uit Kralingen volgend seizoen te bewonderen in de Keuken Kampioen Divisie.

 

 

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Walking in a Winter Wonderland

  In de actualiteit

  De onbekende vriendschapsband tussen Leicester City en Excelsior

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 15)

  In de actualiteit

  Uitsupporters Ranglijst 2012