Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Against Modern Football

Schotse gastvriendelijkheid

De Schotten, die normaal gesproken toch wel bekend staan als een puik en gastvrij volk sloegen gisteren een aardige flater bij de kraker tegen het Duitse elftal. Dit keer viel niet alleen de passie aldaar (ga daar eens een puntje aan zuigen Danny Blind en consorten!) op, maar ook het uitzicht van de rolstoelers. Nu zijn rolstoelplaatsen doorgaans niet de beste plekken in stadions (geloof mij maar), maar ze maakten het op Hamden Park wel erg bont door even een extra rij reclameborden te plaatsen…

https://twitter.com/BBCMarkDaly/status/640969169123573761/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/DavidBrockett/status/640953131766018049/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/sharon_mccaskie/status/640952585034317824/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

De bond bood na de op social media ontstane ophef meteen excuses aan, maar daar hadden de bezoekers van gisteravond niet al te veel meer aan.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Groundhopping

  Greenock Morton: gastvrij & authentiek

  In de actualiteit

  "We hate England more than you"

  In de videotheek

  Schotland, we gaan je missen

  In de videotheek

  Flower of Scotland