In de videotheek

Schotland, we gaan je missen

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Nu het WK er snel aan zit te komen balen wij een beetje dat de Schotten eigenlijk niet kunnen voetballen. Op het veld is het niets, maar als het op de tribunes aankomt dan zouden ze zonder twijfel gewoon wereldkampioen worden. Schotland, we gaan je missen!

https://www.youtube.com/watch?v=Su_riEqGomI&

https://www.youtube.com/watch?v=fLv_5F4lAzw

P.S: we hebben besloten dat we ons dit toernooi niet druk gaan maken over hossende Oranje-supporters (alleen maar afzeiken is te makkelijk), maar willen daarbij wel even aantekenen dat ze iedereen die 90 minuten lang op toeters lopen te rammen uit stadions zouden moeten verwijderen.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Groundhopping

  Greenock Morton: gastvrij & authentiek

  Against Modern Football

  Schotse gastvriendelijkheid

  In de actualiteit

  "We hate England more than you"

  In de videotheek

  Flower of Scotland