In de actualiteit

Schitteren op een massagraf

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

‘Ik ben diep getroffen door de tragische dood van de bouwvakkers. Mijn gedachten zijn nu bij de families van de slachtoffers’. Was getekend, Sepp Blatter. Hij betuigt zijn medeleven aan de 2 of 3 slachtoffers van een ongeluk in Brazilië. Wat Mister Hipocrite niet boeit, is dat ook in Qatar vandaag een slachtoffer is gevallen. Net als gisteren. En morgen.

Schermafbeelding 2013-11-27 om 22.08.32

Die slachtoffers waren maar al te graag door een kraan verbrijzeld. Liever gisteren dan vandaag. Helaas zijn zij gestorven door een gebrek aan drinkwater, wat bij 48 graden Celsius fataal schijnt te zijn. Zeker na 12 werkuren.

Werknemers worden uitgebuit, mishandeld en bedrogen. Volgens schattingen zullen uiteindelijk vierduizend Nepalezen en andere migranten de dood vinden. Slavenhandel is een eufemisme. Ronaldo en Messi zullen schitteren op een massagraf.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  ColumnsIn de actualiteit

  FIFA: de malafide voetbalbond

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Alles wat mis is aan het WK in Qatar

  Columns

  WK Voetbal XL. We zijn er weer bij!

  In de videotheek

  Vangen Sepp!