Against Modern Football

Schaatshooligans

De burgemeester van Heerenveen vond het nodig om een soepele vervoersregeling voor AZ-supporters een week voor de wedstrijd tussen SC Heerenveen en AZ ineens terug te draaien en daarvoor had hij de nodige argumenten uit zijn zeer dikke duim gezogen. Ondanks dat AZ (dat opkwam voor de eigen aanhang!) alle argumenten van tafel wist te vegen bleef de verlichte despoot bij zijn beslissing. AZ en de Supportersvereniging AZ spanden daarop een kort geding aan dat afgelopen woensdag diende bij de rechtbank in Leeuwarden. Nadat de onafhankelijke Nederlandse rechter alle argumenten had gehoord kwam deze tot de beslissing om de burgemeester te steunen in het verbod. Na het lezen van het pleidooi moeten we inderdaad tot de conclusie komen dat zowel de rechter als de burgemeester hebben gehandeld in het belang van de Nederlandse burger…

(bron: AZ Fanpage)

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  AZ keert terug op 'holy ground' met bloedstollende ontknoping

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Het dilemma van Wimbledon. Club van supporters of toch de investeerders?

  In de actualiteit

  Start de normalisatie: supporters Heerenveen rijden verkeerd, krijgen stadionverbod

  België & Nederland

  Derby van het Noorden overschaduwd door stadionverboden Heerenveen