Against Modern Football

Schaatshooligans

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De burgemeester van Heerenveen vond het nodig om een soepele vervoersregeling voor AZ-supporters een week voor de wedstrijd tussen SC Heerenveen en AZ ineens terug te draaien en daarvoor had hij de nodige argumenten uit zijn zeer dikke duim gezogen. Ondanks dat AZ (dat opkwam voor de eigen aanhang!) alle argumenten van tafel wist te vegen bleef de verlichte despoot bij zijn beslissing. AZ en de Supportersvereniging AZ spanden daarop een kort geding aan dat afgelopen woensdag diende bij de rechtbank in Leeuwarden. Nadat de onafhankelijke Nederlandse rechter alle argumenten had gehoord kwam deze tot de beslissing om de burgemeester te steunen in het verbod. Na het lezen van het pleidooi moeten we inderdaad tot de conclusie komen dat zowel de rechter als de burgemeester hebben gehandeld in het belang van de Nederlandse burger…

(bron: AZ Fanpage)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Supporters Girondins de Bordeaux willen hun club terug

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19/20 van: AZ Alkmaar

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: De Friese spandoekenstrijd, een onbedoelde traditie