Against Modern Football

Schaatshooligans

De burgemeester van Heerenveen vond het nodig om een soepele vervoersregeling voor AZ-supporters een week voor de wedstrijd tussen SC Heerenveen en AZ ineens terug te draaien en daarvoor had hij de nodige argumenten uit zijn zeer dikke duim gezogen. Ondanks dat AZ (dat opkwam voor de eigen aanhang!) alle argumenten van tafel wist te vegen bleef de verlichte despoot bij zijn beslissing. AZ en de Supportersvereniging AZ spanden daarop een kort geding aan dat afgelopen woensdag diende bij de rechtbank in Leeuwarden. Nadat de onafhankelijke Nederlandse rechter alle argumenten had gehoord kwam deze tot de beslissing om de burgemeester te steunen in het verbod. Na het lezen van het pleidooi moeten we inderdaad tot de conclusie komen dat zowel de rechter als de burgemeester hebben gehandeld in het belang van de Nederlandse burger…

(bron: AZ Fanpage)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitWe spraken met

  We spraken met: FeanOnline

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: AZ

  In de actualiteit

  SC Heerenveen - FC Groningen: terug naar af

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Heerlijke Corteo van AZ Alkmaar