Against Modern Football

SC Heerenveen-NAC

Vanavond staat de altijd beladen wedstrijd tussen Heerenveen en NAC op het programma. Zowel in de stad, als op het veld en de tribunes zorgt iedere ontmoeting voor de nodige problemen. De loslopende bloeddorstige NAC ‘ers in het centrum van Heerenveen zorgen er al jaren voor dat het publieke leven compleet stil valt op wedstrijddagen. De inwoners van Heerenveen worden jaarlijks gevraagd om de schuilkelders in te duiken als het schorremorrie uit Breda weer op bezoek komt.

Wij hebben een filmpje gevonden van een eerdere ontmoeting die uitmondde in een veldslag. Het is maar goed dat de NAC fans niet in het centrum worden toegelaten. Bedenk goed of u deze beelden wel wilt zien!

Kijk ook even op Fanzine De Rat voor meer info. Want het is natuurlijk grote onzin dat de burgemeester van Heerenveen zo’n beslissing heeft genomen. Burgemeester van Heerenveen, Eredivisie onwaardig!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Jeroen
Over de schrijver

Jeroen is fanatiek Feijenoorder die wekelijks heel Nederland door reist om zijn club te steunen in uit- en thuiswedstrijden. Vaak tegen beter weten in. Ondanks de moderne voetbal bioscopen van tegenwoordig probeert hij hier en daar in hekken te klimmen, met als gevolg boze blikken van de stewards.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Knuffelactie in De Kuip: kippenvel!

  In de actualiteitIn de fotoreportagesIn de Toto divisie

  Spandoek FC Dordrecht: geen hekkenhangen, maar een tifo

  ColumnsIn de actualiteit

  FC Twente heel m'n leven lang: Ultras Vak-P is terug

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Pezen in de provincie: nutteloze oefenwedstrijden