Against Modern Football

SC Heerenveen-NAC

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Vanavond staat de altijd beladen wedstrijd tussen Heerenveen en NAC op het programma. Zowel in de stad, als op het veld en de tribunes zorgt iedere ontmoeting voor de nodige problemen. De loslopende bloeddorstige NAC ‘ers in het centrum van Heerenveen zorgen er al jaren voor dat het publieke leven compleet stil valt op wedstrijddagen. De inwoners van Heerenveen worden jaarlijks gevraagd om de schuilkelders in te duiken als het schorremorrie uit Breda weer op bezoek komt.

Wij hebben een filmpje gevonden van een eerdere ontmoeting die uitmondde in een veldslag. Het is maar goed dat de NAC fans niet in het centrum worden toegelaten. Bedenk goed of u deze beelden wel wilt zien!

Kijk ook even op Fanzine De Rat voor meer info. Want het is natuurlijk grote onzin dat de burgemeester van Heerenveen zo’n beslissing heeft genomen. Burgemeester van Heerenveen, Eredivisie onwaardig!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: ADO Europa in!

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Angst na promotie FC Den Haag in 1989

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: De Friese spandoekenstrijd, een onbedoelde traditie

  In de actualiteit

  Directeur bedankt spandoekenmakers ADO Den Haag