Wij hebben ‘m wat vervloekt die Rupert Murdoch, maar het lijkt erop dat hij en zijn kornuiten nu eens iets goed doen voor de voetbalsupporter door de alles-in-1-mafia voor het blok te zetten. Nadat Fox Sports een jaar lang heeft gevochten met voornamelijk KPN zag de telecom-reus geen andere optie dan voetbal aan te gaan bieden voor prijzen die voor een voetbalsupporter wel interessant te noemen zijn. Voetbal beleef je uiteraard in het stadion, maar het is stiekem natuurlijk best fijn om al het Nederlandse voetbal te kunnen bekijken voor een schappelijke prijs.

Het mooie van deze ontwikkeling is dat een grote partij als Ziggo eigenlijk wel moet reageren op de flinke prijsverlaging van KPN waardoor het bijna zeker is dat de voetbalsupporter nu wel een keer als grote winnaar uit de bus komt. Dus, ondanks dat we je nog steeds een dikke middelvinger laten zien en we weten dat je dit niet voor ons hebt gedaan gooien we er bij deze wel een eenmalig ‘Rupert bedankt!’ uit voor je.

[Foto via Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com]

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.