In de actualiteit

Rupert bedankt!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Wij hebben ‘m wat vervloekt die Rupert Murdoch, maar het lijkt erop dat hij en zijn kornuiten nu eens iets goed doen voor de voetbalsupporter door de alles-in-1-mafia voor het blok te zetten. Nadat Fox Sports een jaar lang heeft gevochten met voornamelijk KPN zag de telecom-reus geen andere optie dan voetbal aan te gaan bieden voor prijzen die voor een voetbalsupporter wel interessant te noemen zijn. Voetbal beleef je uiteraard in het stadion, maar het is stiekem natuurlijk best fijn om al het Nederlandse voetbal te kunnen bekijken voor een schappelijke prijs.

Het mooie van deze ontwikkeling is dat een grote partij als Ziggo eigenlijk wel moet reageren op de flinke prijsverlaging van KPN waardoor het bijna zeker is dat de voetbalsupporter nu wel een keer als grote winnaar uit de bus komt. Dus, ondanks dat we je nog steeds een dikke middelvinger laten zien en we weten dat je dit niet voor ons hebt gedaan gooien we er bij deze wel een eenmalig ‘Rupert bedankt!’ uit voor je.

[Foto via Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com]

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Veel KKD clubs zijn nooit live op FOX

  In de actualiteit

  Fox Sports: Ons voetbal

  In de actualiteitStart de Normalisatie

  KNVB en FOX: Nog ongemakkelijker dan Ciara

  Against Modern Football

  De televisiekijker verloor...