Derby DaysIn de fotoreportages

Rotterdamse derby: Laatste training Sparta

Veel vuurwerk op de vroege ochtend
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Morgen staat na een kleine 6 jaar de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta op het programma. Dat er reikhalzend naar deze wedstrijd wordt uitgekeken is wel te merken: De Kuip is uitverkocht en de kaartjes voor het uitvak vlogen bij Sparta als spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank. Diezelfde Spartanen lieten Spangen vanochtend met veel vuurwerk en gezang ontwaken. Ondanks het zeer vroege uur, togen enkele honderden fans vanochtend naar Het Kasteel om hun helden een laatste extra steuntje in de rug te geven voor de wedstrijd morgen. De foto’s hieronder spreken voor zich dat het aan Sparta kant lekker op scherp staat. Laat die Rotterdamse Derby Day morgen maar komen!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020

  Dit is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: De Friese spandoekenstrijd, een onbedoelde traditie

  In de Boeken

  Dit is De Kuip