Actueel

Rood Witte Olifant

De tijd dat wij als supporters lijdzaam moeten toekijken hoe onze (want dat zijn het!) clubs naar de klote worden geholpen door incapabele bestuurders, die ook nog eens voor tonnen op de loonlijst staan is voorbij. Er gaat een frisse wind waaien door supporterend Nederland en initiatieven om onze clubs weer echt de onze te maken schieten als paddestoelen uit de grond.

Een mooi voobeeld van zo’n initiatief is Stichting de Rood Witte Olifant, opgericht door fanatieke Ajax-supporters die het zat zijn dat passanten bepalen wat er met hun club gebeurt. De Rood Witte Olifant wil dat mensen met hart voor de club deze gaan besturen en dat zij onder toezicht komen te staan van de echte fans. Wij hopen van harte dat die jongens successen gaan behalen met hun stichting en dat ze een voorbeeld mogen worden voor supporters van andere clubs. 

WIJ zijn de clubs, maar hebben vreemd genoeg niets te vertellen. Tijd voor verandering, tijd voor inspraak!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %