In de actualiteit

Rood Witte Olifant

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De tijd dat wij als supporters lijdzaam moeten toekijken hoe onze (want dat zijn het!) clubs naar de klote worden geholpen door incapabele bestuurders, die ook nog eens voor tonnen op de loonlijst staan is voorbij. Er gaat een frisse wind waaien door supporterend Nederland en initiatieven om onze clubs weer echt de onze te maken schieten als paddestoelen uit de grond.

Een mooi voobeeld van zo’n initiatief is Stichting de Rood Witte Olifant, opgericht door fanatieke Ajax-supporters die het zat zijn dat passanten bepalen wat er met hun club gebeurt. De Rood Witte Olifant wil dat mensen met hart voor de club deze gaan besturen en dat zij onder toezicht komen te staan van de echte fans. Wij hopen van harte dat die jongens successen gaan behalen met hun stichting en dat ze een voorbeeld mogen worden voor supporters van andere clubs. 

WIJ zijn de clubs, maar hebben vreemd genoeg niets te vertellen. Tijd voor verandering, tijd voor inspraak!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #9: Bradley uit Halifax

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  In de actualiteit

  Derde ster en nummer 34: Ajax pakt bijzondere landstitels op 15 mei

  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen van: AFC Ajax