In de actualiteit

RKC neemt haar verantwoordelijkheid

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

We zijn hier op de site terecht zeer kritisch geweest over de situatie rondom de teruggestuurde bus van RKC Waalwijk. Vervolgens hebben de supporters van RKC in de volgende thuiswedstrijd een statement gemaakt door het vak leeg te laten gedurende de eerste twaalf minuten en met meerdere doeken hun mening duidelijk te maken. En alsof het lot het zo wilden, kregen de clubs en supporters de kans op een herkansing. Van alle mogelijke wedstrijden stond aan het eind van de rit juist RKC – NEC als wedstrijd voor de eerste ronde van de play-offs.

Zoals wij al voorstelden voordat de wedstrijd definitief zeker was, zou deze herkansing de ideale mogelijkheid zijn om een toenadering naar de supporters te maken en de fouten rond de vorige wedstrijd te herstellen. Gelukkig heeft RKC deze kans met beide handen aangenomen. De club heeft voor deze wedstrijd compleet gratis voor de supporters die vorige keer benadeeld zijn een bus geregeld zodat zij de wedstrijd tegen NEC konden bijwonen. Een mooi gebaar van de club, wat dus ook zeker wel eens benoemd mag worden. De situatie van vorige keer zal nooit helemaal de verantwoordelijkheid voor genomen worden, maar op deze manier hebben de supporters toch een iets betere nasmaak aan een potje voetbal in Nijmegen. Of nouja, als de uitslag even vergeten wordt natuurlijk…

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Lars Smit
Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  In de Boeken

  Bizarre promotie RKC Waalwijk - In De Geschiedenisboeken

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van: RKC Waalwijk

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: RKC Waalwijk

  In de videotheek

  Keihard genieten van de play-offs