In de videotheek

Riviera delle Palme

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Als je mij vraagt waar ik wel eens een wedstrijdje zou willen meepikken dan zou je me niet horen over Camp Nou, Anfield of San Siro, ik zou het allerliefste een bezoek brengen aan het Stadio Riviera delle Palme van Sambenedettese Calcio. De beleving op de Curva Nord aldaar is fascinerend. Ze zijn supporters van een club waar het altijd een rommeltje is, spelen in de Serie D, zijn hondstrouw aan de club uit hun stad en maken meer geluid dan de hele Serie A bij elkaar.

Onderstaande beelden zijn afgelopen weekend gemaakt bij de wedstrijd tegen Campobasso (die helaas met 2-3 werd verloren).

https://www.youtube.com/watch?v=21X-dPXslMI

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de videotheek

  Onze helden: Ultras Samb

  In de videotheek

  Sambenedettese

  In de videotheek

  La Curva Nord Massimo Cioffi