In de actualiteit

River Plate: na de degradatie

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

River Plate degradeerde afgelopen seizoen voor het eerst in de geschiedenis uit de hoogste divisie van Argentinië en dat viel daar zo zwaar dat er even sprake was van een samenvoeging van de eerste twee divisies om dat alsnog te voorkomen. Uiteindelijk bleek dit rare plan te moeilijk te zijn om door te laten gaan en daarom mag River Plate het nu een jaartje (want dat kan toch niet langer duren) op een lager niveau laten zien. Dat de supporters de club (zoals het hoort) niet in de steek hebben gelaten bleek afgelopen weekend toen River op bezoek ging bij Independiente Rivadavia Mendoza.

River Plate won overigens met 1-3.

Foto’s en filmpje zijn afkomstig van het uitstekende RiverPlate.com

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Zuid-Amerika

  Club Atlético Independiente: ‘Los Diablos Rojos’

  Derby DaysIn de videotheek

  Vette beelden van de Superclásico

  In de videotheek

  Sfeertje bouwen doe je zo: River Plate!

  In de videotheek

  Waanzinnige sfeer bij River Plate