In de actualiteitIn de videotheek

Rivalen in São Paulo eren Chapecoense

São Paulo eert Chapecoense bij Estádio Pacaembu
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Vlucht CP2933 maakte een abrupt einde aan het leven van 71 mensen, waaronder die van de spelers, technische staf en bestuursleden van Chapecoense. In dit soort momenten doet rivaliteit er niet toe. De voetbalwereld reageerde geschokt op dit tragische nieuws en vanuit de hele wereld stroomden steunbetuigingen binnen. Zo ook eerder deze week uit São Paulo, waar een wel hele speciale steunbetuiging werd gedaan: Fans van de vier grootste clubs kwamen bij het Pacaembu Stadion samen. Normaal is er een heftige rivaliteit tussen Corinthians, Palmeiras, São Paulo en Santos, maar die werd even aan de kant geschoven om een indrukwekkend eerbetoon te geven aan de fans van Chapecoense en de nabestaanden van de omgekomen mensen.

https://youtu.be/qB7JqrXHfSs

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Emotioneel eerbetoon aan overleden ADO-supporter

  In de actualiteitIn de fotoreportagesUltras/fanatieke supporters

  Santos FC: Braziliaanse volksclub

  In de actualiteit

  Supporters van Fiorentina brengen ontroerend eerbetoon aan Davide Astori

  In de actualiteit

  Corinthians kampioen!