In de videotheek

Ribery, de held!

Na afloop van de wedstrijd tussen FC Barcelona – Bayern München dook er ineens een uitzinnige supporter op tussen de Duitse spelers. Waar je zou verwachten dat de spelers uit angst (supporters zijn eng natuurlijk) om zich heen zouden slaan werd de man deel van de feestvierende groep. Nadat hij door stewards van het veld werd getrokken zorgde Franck Ribéry voor het hoogtepunt van de avond door de man zijn shirtje te geven.

(Dank aan Eliot en Tobias)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Vrouwen horen bij voetbal!

  Columns

  Voetbal, het kan zo mooi zijn!

  Against Modern Football

  Not worth a penny

  In de actualiteit

  Gepaste straf