In de actualiteit

For the Rest of Your Life

We houden van korte docu’s en al helemaal als ze over de liefde voor een club gaan. In ‘For the Rest of Your Life’ horen we een aantal fanatieke Juventus-supporters over wat het betekent om van een club te houden. Supporter ben je niet alleen die twee uur in het weekend als het tot een uitbarsting komt, supporter ben je elke dag van je leven. Deze supporters laten dat naar buiten ook zien door tatoeages te laten zetten door een bevriende tatoeëerder die dezelfde passie deelt.

(heb jij clubgerelateerde tatoeages die je graag zou willen delen met ons? Mail foto’s naar info@indehekken.nl zodat we een fraaie Nederlandse compilatie kunnen maken!)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Juve uit: Reaching for the stars!

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Mevrouw Halsema: Aan u de taak dit op te lossen!

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Amsterdamse politiek, neem verantwoordelijkheid!

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Ajacieden gedupeerd voor Ajax - Juve