In de videotheek

Recopa Sudamericana

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

We moesten even drie keer lezen voordat we snapten waar de wedstrijd tussen Independiente en Internacional om ging, maar we zijn er nu achter dat de Recopa Sudamericana de Zuid-Amerikaanse Supercup is en dat houdt weer in dat de winnaar van de Copa Libertadores tegen de winnaar van de Copa Sudamericana speelt. Independiente (winnaar Copa Sudamericana 2010) speelde van de week dus tegen Internacional (winnaar Copa Libertadores 2010) en won de heenwedstrijd door de Brazilianen met 2-1 te verslaan. Dit deden ze uiteraard met de geweldige steun van het thuispubliek in het Estadio Libertadores de América.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Zuid-Amerika

  Racing Club - Independiente: de Avellaneda derby

  Zuid-Amerika

  Club Atlético Independiente: ‘Los Diablos Rojos’

  In de videotheek

  Totale chaos bij San Lorenzo!

  In de videotheek

  Sfeertje bouwen doe je zo: River Plate!