Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de videotheek

Rebellion

De naam van het filmpje doet wat moois vermoeden en de supporters van FC Basel stellen ons ook zeker niet teleur met deze actie (van een tijdje terug).

Wij vertalen zo’n actie altijd meteen naar de Nederlandse scene, waar supporters van al onze clubs worden geconfronteerd met de groots mogelijke onzin als men sfeerverhogend materiaal mee naar binnen probeert te krijgen. Lees hier maar eens hoe het afgelopen weekend bijvoorbeeld allemaal aan toe ging.  Omdat verhuizen naar Zürich niet echt een optie is kan je als supportersgroep beter die jongens van tegenhetmodernevoetbal.nl maar gaan steunen!

(nog dank voor de tip Paul)

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Bern: Feyenoord is coming!

  In het uitvak

  Uitstekende Europese awayday voor PSV in Basel

  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #4: Erwan uit Parijs

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 49)