Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de videotheek

Raúl, held van beroep

Je ziet ze niet zo vaak meer, voetballers die gewoon normaal zijn gebleven. In het geval van Raúl González Blanco is dat zelfs bijzonder, als er namelijk eentje rondloopt op de velden die het recht zou hebben om naast zijn schoenen te lopen dan is hij dat wel. Nadat Schalke’04 Internazionale uitschakelde klom Raúl de tribune op en greep de microfoon (je, die hebben ze op de tribune bij Schalke) om de overwinning te vieren.

Raúl, held van beroep dus.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 49)

  In de videotheek

  Schalke'04 halbzeit party

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 18)

  In de actualiteit

  Lekker stangen!