In de videotheek

Pyro, pyro en nog eens pyro

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Dat ze in Duitsland niet vies zijn van een pyrotechnisch-showtje wisten we al langer. Afgelopen week werd dat in de DFB-Beker weer eens duidelijk gemaakt. Onder meer de aanhangers van Magdeburg, Mönchengladbach en Kaiserlautern lieten een knap staaltje pyrotechniek zien. Het YouTube account German Ultras bracht de fraaie shows in een compilatie in beeld.

https://www.youtube.com/watch?v=h-5iPcI3V64

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  50 jaar FC Utrecht!

  Het seizoen 2019-2020

  Wat is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020? Top 16!

  In de actualiteit

  Supporters Olympique Marseille laten zich gelden in finale

  Away Days VoetbalreizenHet seizoen van

  Het seizoen van IDH Travel tot Away Days