Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de fotoreportages

Pyro in Nederland

Vuurwerk in stadions, het lijkt tegenwoordig iets te zijn van het Oostblok en de Zuid-Europese landen. Toch wordt ook in Nederland nog gevochten voor de laatste vrijheden die we als supporters hebben. Nog altijd gaan er wekelijks meerdere fakkels, rookpotten of flashers de lucht in op de verschillende tribunes in het land. Het hoeft absoluut niet gevaarlijk te zijn, maar helaas willen overheden en voetbalbonden niet luisteren. Daarom een ode aan hen die desondanks belachelijke straffen riskeren om een belangrijk deel van de voetbalcultuur levend te houden.

FC Den Bosch - Go Ahead Eagles


Fortuna Sittard - Willem II. De Tilburgers in een met 800 man uitverkocht uitvak in Sittard.

 

Ajax - Real Madrid


Feyenoord - PSV

 

RKC Waalwijk - Feyenoord

 

FC Groningen - FC Twente

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Gogme United
Over de schrijver

Gogme United is het alter-ego van Marcel Stephan (Amsterdam 1964), Ajacied sinds 1976 en daarmee hekkenhanger pur-sang. Verantwoordelijk voor onder andere onze literaire rubriek In de boeken Naast In de Hekken schrijft Marcel artikelen op z'n weblog Gogme United en is hij de oprichter/eigenaar van Gogme Web Services
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: ADO Europa in!

  In de Boeken

  Bizarre promotie RKC Waalwijk - In De Geschiedenisboeken

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90