In de fotoreportages

Pyro in Nederland

Vuurwerk in stadions, het lijkt tegenwoordig iets te zijn van het Oostblok en de Zuid-Europese landen. Toch wordt ook in Nederland nog gevochten voor de laatste vrijheden die we als supporters hebben. Nog altijd gaan er wekelijks meerdere fakkels, rookpotten of flashers de lucht in op de verschillende tribunes in het land. Het hoeft absoluut niet gevaarlijk te zijn, maar helaas willen overheden en voetbalbonden niet luisteren. Daarom een ode aan hen die desondanks belachelijke straffen riskeren om een belangrijk deel van de voetbalcultuur levend te houden.

FC Den Bosch - Go Ahead Eagles


Fortuna Sittard - Willem II. De Tilburgers in een met 800 man uitverkocht uitvak in Sittard.

 

Ajax - Real Madrid


Feyenoord - PSV

 

RKC Waalwijk - Feyenoord

 

FC Groningen - FC Twente

 

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Gogme United
Over de schrijver

Gogme United is het alter-ego van Marcel Stephan (Amsterdam 1964), Ajacied sinds 1976 en daarmee hekkenhanger pur-sang. Verantwoordelijk voor onder andere onze literaire rubriek In de boeken Naast In de Hekken schrijft Marcel artikelen op z'n weblog Gogme United en is hij de oprichter/eigenaar van Gogme Web Services
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  VV Kloetinge - vv Nieuw Lekkerland: De vriendschappelijke kraker

  België & NederlandDerby Days

  DOS Kampen wint unieke editie van de Kampen derby

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 44

  De Kelderklasse

  Met het negende in de Kelderklasse #5: De voetbalbingokaart