Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de fotoreportages

Pyro in je neusgat!

We deden het wat rustig aan hier (er gebeurde toch niet zoveel), maar gelukkig begint het balletje na een paar weken vervelen weer langzaam te rollen. Heel veel clubs uit het betaalde voetbal hebben hun eerste training er alweer opzitten en dat levert buiten plaatjes van de gebruikelijke handtekeningensessies ook de nodige vuurwerkfoto’s op. Rond zo’n training heb je (vooralsnog) weinig te maken met de zieke stadionregeltjes en dat hebben de vedetten van PSV geweten ook. Ze weten nu hoe zo’n fakkeltje ruikt en met een beetje geluk hebben ze nog wat spetters mogen koppen ook. Laat het seizoen maar weer beginnen!

Eerste training PSV

PSV training pyro

(Foto’s Toin Damen / Pro Shots)

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  35.000 Tukkers on tour: Wil de laatste het licht uitdoen?

  Away Days VoetbalreizenHet seizoen van

  Het seizoen van IDH Travel tot Away Days

  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Bryan Smeets neemt kampioenschap Ajax af

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van: Willem II