Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Derby Days

Prachtige beelden van de Superclasico

Afgelopen zondag was het weer zo ver: De Superclasico tussen de twee aartsrivalen Boca Juniors en River Plate. De derby tussen beide clubs wordt als een van de meest verhitte en emotionele derby’s ter wereld gezien en staat garant voor een verhitte strijd, op en buiten het veld. De fans van beide clubs zijn, licht gezegd, geen vriendjes van elkaar. La Bombonera veranderde afgelopen zondag weer in een heksenketel van oorverdovend geluid en vurige passie. Je kan met recht zeggen dat geen enkel stadion in de wereld zo intimiderend is als de prachtig vergane thuisbasis van Boca Juniors. De Superclasico van afgelopen weekend was ook nog eens de eerste in een set van drie wedstrijden, die beide aartsrivalen de komende weken tegen elkaar spelen. In Boca’s thuishaven La Bombonera ging River Plate met 2-0 ten onder, maar zal zeker op revanche azen. Kijkend naar onderstaande filmpjes, gaat het de komende weken nog een heerlijk opgefokt sfeertje worden in Buenos Aires.

Opkomst van de spelers
https://www.youtube.com/watch?v=ijYzuw66Sa4

Boca Juniors scoort de 1-0 (vanaf minuut 0:50)
https://www.youtube.com/watch?v=07fcXVTEkUw

Boca Juniors scoort de 2-0
https://www.youtube.com/watch?v=A87q_ek7Igo

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
    Ook leuk om te lezen...
    Zuid-Amerika

    Carlitos en El Diego vieren feest met Boca Juniors

    In de actualiteit

    November 2017: Brigata Tifosi, ouderwetse Leipzig derby

    In de actualiteitIn de fotoreportages

    Rondje langs de velden (week 45)

    In de videotheek

    'The Most Batshit Mental Friendly Ever'