Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

Poolse Ultracultuur: Fotoverslag KP Bielawianka Bielawa – MKS Moto Jelcz Oława

Poolse Ultracultuur is niet alleen te vinden op het hoogste Poolse voetbalniveau, maar ook op het vierde niveau kan je van de Ultras genieten! Los Misenas bezocht afgelopen weekend de wedstrijd tussen KP Bielawianka Bielawa – MKS Moto Jelcz Oława, check zijn fotoverslag hieronder:

Poolse Ultracultuur

Kan je geen genoeg krijgen van Poolse Ultracultuur? Bekijk dan het fotoverslag van de wedstrijd Sarnowianka Sarnowa tegen Dąb Kębłowo.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Sander Wesdijk
Over de schrijver

Mijn naam is Sander Wesdijk en ik heb een passie voor voetbal, reizen en fotografie. In het weekend volg ik meestal mijn club Excelsior achterna, maar ik ben ook vaak bij een obscure wedstrijd te vinden in bijvoorbeeld Polen of Israël. Tijdens wedstrijden vind ik het schitterend om de emoties van de supporters vast te leggen met mijn camera. Deze foto's wil ik graag met jullie delen!
  Ook leuk om te lezen...
  Away Days VoetbalreizenHet seizoen van

  Het seizoen van IDH Travel tot Away Days

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Football without fans is nothing

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen van: Mickey van der Hart bij Lech Poznań

  In de actualiteitPolen

  Corona dwarsboomt Poolse bekerfinale