In de actualiteit

Poolse Ultracultuur: Fotoverslag KP Bielawianka Bielawa – MKS Moto Jelcz Oława

Poolse Ultracultuur is niet alleen te vinden op het hoogste Poolse voetbalniveau, maar ook op het vierde niveau kan je van de Ultras genieten! Los Misenas bezocht afgelopen weekend de wedstrijd tussen KP Bielawianka Bielawa – MKS Moto Jelcz Oława, check zijn fotoverslag hieronder:

Poolse Ultracultuur

Kan je geen genoeg krijgen van Poolse Ultracultuur? Bekijk dan het fotoverslag van de wedstrijd Sarnowianka Sarnowa tegen Dąb Kębłowo.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Sander Wesdijk
Over de schrijver

Mijn naam is Sander Wesdijk en ik heb een passie voor voetbal, reizen en fotografie. In het weekend volg ik meestal mijn club Excelsior achterna, maar ik ben ook vaak bij een obscure wedstrijd te vinden in bijvoorbeeld Polen of Israël. Tijdens wedstrijden vind ik het schitterend om de emoties van de supporters vast te leggen met mijn camera. Deze foto's wil ik graag met jullie delen!
  Ook leuk om te lezen...
  ColumnsIn de actualiteit

  KNVB en Co: supporters nog altijd de dupe

  Derby DaysIn de actualiteitIn de Boeken

  Derby Days: sneak preview

  ColumnsIn de actualiteit

  MVV: Heftigheid crisis is ongekend

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 44