In de actualiteit

Poolse Ultracultuur: Fotoverslag KP Bielawianka Bielawa – MKS Moto Jelcz Oława

Sander Wesdijk
Over de schrijver

Mijn naam is Sander Wesdijk en ik heb een passie voor voetbal, reizen en fotografie. In het weekend volg ik meestal mijn club Excelsior achterna, maar ik ben ook vaak bij een obscure wedstrijd te vinden in bijvoorbeeld Polen of Israël. Tijdens wedstrijden vind ik het schitterend om de emoties van de supporters vast te leggen met mijn camera. Deze foto's wil ik graag met jullie delen!
  Ook leuk om te lezen...
  Columns

  Column: Terug naar volle voetbalstadions!

  In de actualiteit

  Bekervoetbal in Rijssen: pyro bij Excelsior'31

  In de actualiteitPolen

  Absurde prijzen in Polen, eigenaar club geeft er niets om

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Stadionproject De Vijverberg