In de actualiteit

Politie in de skybox

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Mail van Roy:

Afgelopen interlandweekend maar weer afgezakt naar België voor een derby in de 3e klasse. Verbroedering Geel Meerhout en KV Turnhout treffen elkaar voor het eerst in vier jaar weer. Drie ouderwetse staantribunes rond het veld, redelijk wat volk op de been (ca. 2500 man) en thuissupporters die het uitvak hadden volgestrooid met mestkorrels. Als klap op de vuurpijl pakt de Turnhoutse keeper in de 94e minuut nog even een strafschop bij een 1-1 stand. Het meest opvallende was echter het moderne gebouw bij de cornervlag. De begane grond doet dienst als ticketverkoop en entree, vanaf de eerste verdieping zit de Belgische politie er als enige in het stadion warmpjes bij. Dure belastingcenten op zondag! Gelukkig mogen ze na de wedstrijd wel nog even in actie komen als de ‘Geelse Zotten’ de spelers van Turnhout lastig gaan vallen.

(Dank Roy)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de videotheek

  Royal Antwerp terug waar het thuis hoort

  In de videotheek

  De Waalse derby

  In de actualiteitIn de fotoreportages

  Beerschot-Wilrijk massaal op bezoek in Hamme

  In de actualiteit

  Titel weg voor Antwerp of Eupen? White Star Brussel door KBVB op 1